May 19

Sevgili dünya,

Hani ağrıyordum ya, hala ağrıyorum.. Bugün 19 Mayıs, gençlik ve spor bayramı güya, ama gençlerimizin yüzde kaçı spor yapıyor acaba, fast food yiyip popolarını büyütmek varken kim spor yaparki?

Gençliğimiz nereye gidiyor sevgili dünya? ya biz hafif orta derece moruklar ne yapabiliyoruz bu gençliğimiz için? Hep “boşveeer, her koyun kendi bacağından asılır” deyip kulak arkası etmiyor muyuz? Bence bu işler için bir lidere ihtiyaç var. Vakti olacak, kafası organizasyon işlerinde iyi çalışacak, o lead edecek, biz birşeyler yapmaya hevesliler yapacağız.. Yok hemen atlama sevgili dünya. Tamam biraz koyunluk var ama bu ondan diil. Bak ne dedim; “vakti olacak”, işin pufidik noktası burada.

Kolaya kaçıyorum işte anlasana sevgili dünya, bu yaşımda saçlarım beyazlamış zaten, bunu düşünme işine ayıracak vaktim pek yok.. Sırf onun için yani.. Uygulamasına vakit bulunacak tabiiki. Artık o kadar da diil. 🙂

Varsa böyle bir cengaver, buyursun meydana. Teknik altyapısı benden.

Ne diyordum ben, hah, 19 Mayıs işte bugün, günün mana ve ehemmiyetine uygun olsun diye (Ülkü’nün kıyağını da unutmamak lazım tabi) bugün bol bol spor yaptım. Mutlu, mesud ve yorgunum..

Share on FriendFeed

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.