May 20

Dün yeteri kadar spor yapmamış gibi bugün de boş durmadım sevgili dünya..

Sabahın 6:20’sinde kalkıp Murat Berksoy ile buluştuk ve Belgrad Ormanına gittik, epeydir gitmemiştik. O temiz hava, oksijen.. anlatılamaz.. yaşanır.. sahi, sen en son ne zaman gittin ormana? hafif yağmur çiselemesi ile en son ne zaman yürüdün hızlı hızlı? nefesin hiç kesildi mi? hiç ağacın tepesinde sincap yavrusu gördün mü?

Daha nereye kadar çalışacaksın köle gibi sevgili dünya, bunları yaşayamadıktan sonra çalışmanın ne faydası var? yoksa gaflet uykusu mu tatlı geliyor sanada..

Ve en süperi, sonrasında Bebek’te enfes bir kahvaltı. Mangerie harika bir yermiş, manzarası da ikramları da.. Biraz bakındım net’e.. Google amcaya sordum, yazık, kendi web siteleri yok sanırım.. bir türlü cms’ini yapamadığımız Shop&Miles sitesinde kısa bir bilgi var..

Adres: Cevdetpaşa Cad. No:69 K:3 Bebek, İstanbul
Tel: (0212) 263 51 99

günceldir herhalde.. kontrol etmedim.. Bu sefer sevgili Yankı Yazgan ile karşılaşamadık, ama olsun, bir dahaki sefere.. Murat beyin dediği gibi; “kendinizi şımartmak” için çok güzel bir mekan.

Sen kendini en son ne zaman “şımarttın” sevgili dünya? Bence düzensiz olarak, aklına estikçe kendini şımartmalısın. Kendini mutlu etmekten neden esirgeyesinki?

Share on FriendFeed

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.